Despre noi

Firma HP INSTAL SERVICE și-a început activitatea în anul 2003 și are ca obiect de activitate execuția instalațiilor electrice și automatizări , sisteme de alarmă antiefracție și stingere a incendiilor, rețele data voce, televiziune cu circuit închis, interfonie, siteme audio profesionale, etc.
La baza înfințării societății a stat o echipă de profesioniști care de atunci și până în prezent au contribuit la îmbunătățirea raportului preț calitate și a păstrării imaginii societății oferind clienților noștri lucrări de o calitate ireproșabilă.

Toate aceste lucruri au fost posibile prin îndeplinirea cu responsabilitate, promptitudine și diplomație a sarcinilor ce le revin fiecărui membru al echipei.

Începând cu acest an firma noastră și-a diversificat oferta de servicii către clienții noștri prin executarea de instalații termice, sanitare si amenajări interioare.

Convingeți-vă de calitatea lucrărilor nostre contactându-ne pentru consultanță și execuția lucrărilor.

În aceasta perioada ne-am diversificat continu oferta de servicii profesionale și am colaborat cu peste 100 de firme și instituții din Timișoara, județul Timiș, dar din județele învecinate.